2 Mayıs 2015 Cumartesi

RUS MODELİ GÜMÜŞ BATTAL TEPSİ


RUS MODELİ BATTAL TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen rus modeli battal tepsimizi, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla hem çay takımı tepsisi olarak, hem de küçük cam aksesuarlarınızı sergileyebileceğiniz bir masa olarak kullanabilirsiniz.




OVAL ÇAY TEPSİSİ



OVAL ÇAY TEPSİSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen oval çay tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.



30 Nisan 2015 Perşembe

RUSTİK BADEMİ TEPSİ



RUSTİK BADEMİ TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen rustik bademi tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

29 Nisan 2015 Çarşamba

ÇİÇEKLİ OVAL BATTAL TEPSİ



ÇİÇEKLİ OVAL BATTAL TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen oval çiçek saplı battal tepsimizi, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla hem çay takımı tepsisi olarak, hem de küçük cam aksesuarlarınızı sergileyebileceğiniz bir masa olarak kullanabilirsiniz.


SATIN ALMAK İÇİN:

28 Nisan 2015 Salı

ÇİÇEKLİ LOUİS BORDÜRLÜ TEPSİ



ÇİÇEKLİ LOUİS BORDÜRLÜ TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen noktalı tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştu.


27 Nisan 2015 Pazartesi

MALMAİSON BORDÜRLÜ KUŞAKLI TEPSİ



MALMAİSON BORDÜRLÜ KUŞAKLI TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen malmaison bordürlü kuşaklı tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN: