21 Kasım 2014 Cuma

LALE SAPLI TEPSİ



LALE SAPLI TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen lale saplı tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

ÇİÇEKLİ OVAL BATTAL TEPSİ



ÇİÇEKLİ OVAL BATTAL TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen oval çiçek saplı battal tepsimizi, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla hem çay takımı tepsisi olarak, hem de küçük cam aksesuarlarınızı sergileyebileceğiniz bir masa olarak kullanabilirsiniz.


SATIN ALMAK İÇİN:

20 Kasım 2014 Perşembe

KULPSUZ RUS KARTVİZİT TEPSİ


KULPSUZ RUS KARTVİZİT TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen kulpsuz rus kartvizit tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz veya nişanda yüzük tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir aksesuar seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

19 Kasım 2014 Çarşamba

DÜZ KULPLU KARTVİZİT TEPSİ


DÜZ KULPLU KARTVİZİT TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen düz kulplu kartvizit tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz veya nişanda yüzük tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir aksesuar seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

18 Kasım 2014 Salı

ÖZEL SADE KULPLU TEPSİ


ÖZEL SADE KULPLU TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen özel sade kulplu tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

16 Kasım 2014 Pazar

BOMBE KULPLU TEPSİ


BOMBE KULPLU TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen bombe kulplu sade tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz veya nişanda yüzük tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir aksesuar seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

DİKDÖRTGEN SAZLIK TEPSİ


DİKDÖRTGEN SAZLIK TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen dikdörtgen sazlık tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN: