27 Mayıs 2015 Çarşamba

DÖRT FİYONKLU KARE TEPSİ



DÖRT FİYONKLU KARE TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen dört fiyonklu kare tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla pasta ve kek servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.



26 Mayıs 2015 Salı

ŞOVALYE KULPLU TEPSİ



ŞOVALYE KULPLU TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen şovalye kulplu özel tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

25 Mayıs 2015 Pazartesi

RUSTİK OVAL TEPSİ


RUSTİK OVAL TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen rustik oval tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

23 Mayıs 2015 Cumartesi

LOUİS BORDÜRLÜ TEPSİ


LOUİS BORDÜRLÜ TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen sade louis bordürlü tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.



22 Mayıs 2015 Cuma

LOUİS BORDÜRLÜ KARE TEPSİ 3.BOY


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen louis bordürlü kare tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla pasta ve kek servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

21 Mayıs 2015 Perşembe

ÖZEL SADE KULPLU TEPSİ



ÖZEL SADE KULPLU TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen özel sade kulplu tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

20 Mayıs 2015 Çarşamba

RUS MODELİ TEPSİ



RUS MODELİ TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen rus modeli tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.



19 Mayıs 2015 Salı

ARİA BORDÜRLÜ TEPSİ



ARİA BORDÜRLÜ TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen aira bordürlü tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.



17 Mayıs 2015 Pazar

MALMAİSON BORDÜRLÜ TEPSİ



MALMAİSON BORDÜRLÜ TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek üretilen 925 ayar gümüş işçiliğine sahip tepsimiz, malmaison bordürü ve kulbuyla şık bir tasarıma getirilip, çay servislerinde elinizin altındaki en değerli aksesuarınız olarak sizlerin beğenisine sunulmuştur. Ayrıca bu aksesuarımızı nişan ve düğün çikolatalığı olarakta düşünebilirsiniz.


SATIN ALMAK İÇİN:

İTALYAN TEPSİ



İTALYAN TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen italyan tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.



16 Mayıs 2015 Cumartesi

OVAL KULPLU GÜMÜŞ TEPSİ 2.BOY


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen oval tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:
http://sultaniumshop.com/

15 Mayıs 2015 Cuma

GÜL KAKMALI TEPSİ



GÜL KAKMALI TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen gül kakmalı tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


14 Mayıs 2015 Perşembe

PAPYONLU TEPSİ



PAPYONLU TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen papyonlu tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

13 Mayıs 2015 Çarşamba

FRANSIZ STİLİ BATTAL GÜMÜŞ TEPSİ 1.BOY


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen fransız stili tepsimizi, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla hem çay takımı tepsisi olarak, hem de küçük cam aksesuarlarınızı sergileyebileceğiniz bir masa olarak kullanabilirsiniz.


SATIN ALMAK İÇİN:

12 Mayıs 2015 Salı

AZNAVUR İŞLİ GÜMÜŞ TEPSİ 3.BOY


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen aznavur işli tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:
http://sultaniumshop.com/

11 Mayıs 2015 Pazartesi

AZNAVUR İŞLEMELİ İNGİLİZ STİLİ BATTAL GÜMÜŞ TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen aznavur desenli tepsimizi, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla hem çay takımı tepsisi olarak, hem de küçük cam aksesuarlarınızı sergileyebileceğiniz bir masa olarak kullanabilirsiniz.


SATIN ALMAK İÇİN:
http://sultaniumshop.com/

9 Mayıs 2015 Cumartesi

FRANSIZ BORDÜRLÜ GÜMÜŞ TEPSİ 3.BOY


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilençapraz louis bordürlü tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

8 Mayıs 2015 Cuma

DİKDÖRTGEN SAZLIK TEPSİ



DİKDÖRTGEN SAZLIK TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen dikdörtgen sazlık tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

7 Mayıs 2015 Perşembe

TOKALI TEPSİ



TOKALI TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen tokalı tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

5 Mayıs 2015 Salı

BOMBE KULPLU TEPSİ



BOMBE KULPLU TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen bombe kulplu sade tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.



4 Mayıs 2015 Pazartesi

OVAL SAZLIK BATTAL GÜMÜŞ TEPSİ


OVAL SAZLIK BATTAL TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen oval battal sazlık tepsimizi, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla hem çay takımı tepsisi olarak, hem de küçük cam aksesuarlarınızı sergileyebileceğiniz bir masa olarak kullanabilirsiniz.



2 Mayıs 2015 Cumartesi

RUS MODELİ GÜMÜŞ BATTAL TEPSİ


RUS MODELİ BATTAL TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen rus modeli battal tepsimizi, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla hem çay takımı tepsisi olarak, hem de küçük cam aksesuarlarınızı sergileyebileceğiniz bir masa olarak kullanabilirsiniz.




OVAL ÇAY TEPSİSİ



OVAL ÇAY TEPSİSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen oval çay tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.



30 Nisan 2015 Perşembe

RUSTİK BADEMİ TEPSİ



RUSTİK BADEMİ TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen rustik bademi tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

29 Nisan 2015 Çarşamba

ÇİÇEKLİ OVAL BATTAL TEPSİ



ÇİÇEKLİ OVAL BATTAL TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen oval çiçek saplı battal tepsimizi, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla hem çay takımı tepsisi olarak, hem de küçük cam aksesuarlarınızı sergileyebileceğiniz bir masa olarak kullanabilirsiniz.


SATIN ALMAK İÇİN:

28 Nisan 2015 Salı

ÇİÇEKLİ LOUİS BORDÜRLÜ TEPSİ



ÇİÇEKLİ LOUİS BORDÜRLÜ TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen noktalı tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştu.


27 Nisan 2015 Pazartesi

MALMAİSON BORDÜRLÜ KUŞAKLI TEPSİ



MALMAİSON BORDÜRLÜ KUŞAKLI TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen malmaison bordürlü kuşaklı tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

25 Nisan 2015 Cumartesi

ÇİÇEKLİ LOUİS BORDÜRLÜ TEPSİ



ÇİÇEKLİ LOUİS BORDÜRLÜ TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen çiçekli louis bordürlü tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

24 Nisan 2015 Cuma

LALE SAPLI TEPSİ



LALE SAPLI TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen lale saplı tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

23 Nisan 2015 Perşembe

YÜKSEK KENARLI ÇAY TEPSİSİ



YÜKSEK KENARLI ÇAY TEPSİSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen yüksek kenarlı çay tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

21 Nisan 2015 Salı

KULPLU KARTVİZİT TEPSİ



KULPLU KARTVİZİT TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen fkulplu sade kartvizit tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz veya nişanda yüzük tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir aksesuar seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

18 Nisan 2015 Cumartesi

TEK FİYONKLU KARE TEPSİ



TEK FİYONKLU KARE TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen tek fiyonklu kare tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla pasta ve kek servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

16 Nisan 2015 Perşembe

TEK FİYONKLU DİKDÖRTGEN TEPSİ



TEK FİYONKLU DİKDÖRTGEN TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen tek fiyonklu dikdörtgen tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla pasta ve kek servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

15 Nisan 2015 Çarşamba

DÖRT FİYONKLU KARE TEPSİ




DÖRT FİYONKLU KARE TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen dört fiyonklu kare tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla pasta ve kek servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

13 Nisan 2015 Pazartesi

ŞOVALYE KULPLU TEPSİ



ŞOVALYE KULPLU TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen şovalye kulplu özel tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

8 Nisan 2015 Çarşamba

DÜZ KULPLU KARTVİZİT TEPSİ



DÜZ KULPLU KARTVİZİT TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen düz kulplu kartvizit tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz veya nişanda yüzük tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir aksesuar seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.



3 Nisan 2015 Cuma

LOUİS BORDÜRLÜ TEPSİ



LOUİS BORDÜRLÜ TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen sade louis bordürlü tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

14 Mart 2015 Cumartesi

RUS MODELİ TEPSİ



RUS MODELİ TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen rus modeli tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:
https://sultaniumshop.com/rus-modeli-tepsi

10 Mart 2015 Salı

ARİA BORDÜRLÜ TEPSİ




ARİA BORDÜRLÜ TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen aria bordürlü tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:
https://sultaniumshop.com/aria-bordurlu-tepsi

4 Mart 2015 Çarşamba

ARİA BORDÜRLÜ BATON TEPSİ



ARİA BORDÜRLÜ BATON TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen aria bordürlü baton tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamandapasta veya kek tabağı olarakta tercih edebileceğiniz bir aksesuar seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

3 Mart 2015 Salı

AMAZON MEYVELİK 2



AMAZON MEYVELİK 2


Usta ellerde şekil verilerek üretilen ve 925 ayar gümüş olan aksesuarımız, %100 el işçiliğiyle ve şık tasarımlı zarif görüntüsüyle evinizin masasını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi meyvelik olarakta rahatlıkla kullanabileceğiniz ihtişamlı bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir.


SATIN ALMAK İÇİN:

2 Mart 2015 Pazartesi

KAYIK MEYVELİK



KAYIK MEYVELİK


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak üretilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görüntüsüyle evlerinizin sehpalarını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi çikolatalık olarakta rahatlıkla kullanılabilecek bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir. Ayrıca bu aksesuarımızı nişan ve düğün çikolatalığı olarakta düşünebilirsiniz.


SATIN ALMAK İÇİN:

28 Şubat 2015 Cumartesi

SAZLIK KIZI ÇİKOLATALIK



SAZLIK KIZI ÇİKOLATALIK


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak üretilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görüntüsüyle evlerinizin sehpalarını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi çikolatalık olarakta rahatlıkla kullanılabilecek bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir. Ayrıca bu aksesuarımızı nişan ve düğün çikolatalığı olarakta düşünebilirsiniz.


SATIN ALMAK İÇİN:

27 Şubat 2015 Cuma

ÖRDEKLİ YAPRAK MEYVELİK



ÖRDEKLİ YAPRAK MEYVELİK


Usta ellerde şekil verilerek üretilen ve 925 ayar gümüş olan aksesuarımız, %100 el işçiliğiyle ve şık tasarımlı zarif görüntüsüyle evinizin masasını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi meyvelik olarakta rahatlıkla kullanabileceğiniz bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir.


SATIN ALMAK İÇİN:

25 Şubat 2015 Çarşamba

MISIRLI MEYVELİK



MISIRLI MEYVELİK


Usta ellerde şekil verilerek üretilen ve 925 ayar gümüş olan aksesuarımız, %100 el işçiliğiyle ve şık tasarımlı zarif görüntüsüyle evinizin masasını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi kuru çiçeklik ve meyvelik olarakta rahatlıkla kullanabileceğiniz bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir.


SATIN ALMAK İÇİN:

21 Şubat 2015 Cumartesi

FISTIKLI MASA ÜSTÜ TAKIM



FISTIKLI MASA ÜSTÜ TAKIM


Usta ellerde şekil verilerek üretilen ve 925 ayar gümüş olan aksesuarlarımız, %100 el işçiliğiyle ve şık tasarımlı zarif görüntüsüyle evinizin masasını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi çiçeklik ve meyvelik olarakta rahatlıkla kullanabileceğiniz bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir.



19 Şubat 2015 Perşembe

HALATLI MEYVELİK



HALATLI MEYVELİK


Usta ellerde şekil verilerek üretilen ve 925 ayar gümüş olan aksesuarımız, %100 el işçiliğiyle ve şık tasarımlı zarif görüntüsüyle evinizin masasını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi kuru çiçeklik ve meyvelik olarakta rahatlıkla kullanabileceğiniz bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir.


SATIN ALMAK İÇİN:

17 Şubat 2015 Salı

VİKİNG MEYVELİK


VİKİNG MEYVELİK


Usta ellerde şekil verilerek üretilen ve 925 ayar gümüş olan aksesuarımız, %100 el işçiliğiyle ve şık tasarımlı zarif görüntüsüyle evinizin masasını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi kuru çiçeklik ve meyvelik olarakta rahatlıkla kullanabileceğiniz bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir.


SATIN ALMAK İÇİN:

12 Şubat 2015 Perşembe

İYON MEYVELİK 2


İYON MEYVELİK 2


Usta ellerde şekil verilerek üretilen ve 925 ayar gümüş olan aksesuarımız, %100 el işçiliğiyle ve şık tasarımlı zarif görüntüsüyle evinizin masasını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi meyvelik olarakta rahatlıkla kullanabileceğiniz bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir.


SATIN ALMAK İÇİN: